Oman blogin luominen nettiblogi.fi palveluun

Blogin perustaminen on nyt vieläkin helpompaa kuin aikaisemmin
Onko sinulla intohimoa tai innostusta kirjoittaa jostain sinulle tärkeästä aiheesta, mutta et tiedä vielä mihin tai mitä alkaisit kirjoittamaan?

Oman blogin aloittaminen on monella usein mielessä, mutta joskus hienon blogin perustaminen vaatii usein tietoteknistä osaamista ja pääomaa.

Olemme ratkaisseet nämä ongelmat ja haluamme tarjota sinulle mahdollisimman helppokäyttöisen ja monipuolisen alustan, jossa voit aloittaa bloggaamisen ilmaiseksi. Käytämme maailman suosituinta blogialustaa WordPressiä, mutta olemme tehneet siihen parannuksia. Arvaa mikä tässä on vielä parasta? Blogin luominen ja sen käyttäminen on täysin ilmaista palvelussamme!

NettiBlogi.fi tarjoaa käyttöösi ilmaisen blogialustan, jonka ulkoasua voit muokata mieleiseksesi. Ainoa rajoitus ilmaisessa blogissa on blogisivun osoite, joka tulee muodossa: esimerkki.nettiblogi.fi. Lisäksi blogissasi löytyy muutama mainospaikka.

Pytsyt myös ohjaamaan oman verkkososoitteesi palveluumme. Täysin ilmaiseksi! Joten jos haluat muun kuin nettiblogi.fi osoitteen sivuillesi palvelussamme se on mahdollista! Lue lisää oman verkko-osoitteen liittämisestä palveluumme.

 

Aloita bloggaaminen jo tänään ja Luo oma blogisi klikkaamalla tästä!

 

Photo by Emma Matthews on Unsplash

Omat kotisivut itselle tai yritykselle

Monilla tulee tarvetta omille kotisivuille tai Internet-sisällön luonnille erilaisissa tilanteissa. Tarvetta voi olla esimerkiksi yhteystietojen saamiseksi nettiin, oman yrityksen palveluvalikoiman tai hinnaston esittelylle tai vaikkapa omalle blogille. Useat eivät kuitenkaan tiedä aiheesta mitään ja Internetin tiedon valtavirrasta on vaikeaa löytää itselleen oikea kumppani nettisivujen tekoon. Hinnat ja palvelun laatu vaihtelevat laidasta laitaan eri palveluntarjoajilla. Joku on saattanut myös mainita, että nettisivut voi myös tehdä itse täysin ilmaiseksi.

Kuinka sitten itselle tai omalle yritykselle tulisi nettisivut toteuttaa? Usein budjetti tähän tarkoitukseen on erittäin rajattu ja palvelun ei haluta syövän koko yrityksen alkukassaa. Mainostoimistot pyytävät huikeita summia ja pienemmät toimijat tarjoavat palvelua jopa uskomattoman halpaan hintaan. Jotkut tarjoavat puolestaan kuukausiveloitteista kotisivukonetta, jolla oman sivuston voi itse rakentaa.

Myös välimuotoja näistä löytyy. Kaikissa ratkaisuissa on omat hyvät ja huonot puolensa ja kysymykseen, kuinka juuri omalla kohdallasi tulisi toimia, voit vain itse vastata. Tämän artikkelin avulla saat toivottavasti tarpeeksi tietoa tähän kysymykseen vastaamiseksi.

Palvelumme avulla voit esimerkiksi luoda ilmaisen blogin/nettisivun yksityiseen käyttöön tai vaikkapa pienen yrityksen käyttöön. Palvelumme tarjoaa tällä hetkellä 1000Mt (1Gt) ilmaista kotisivutilaa kuville tai vaikkapa lyhyille videoille.

Palvelumme keskittyy tarjoamaan kaikille käyttäjilleen vain parasta ja nopeaa palvelua. Palvelumme on täydellinen ratkaisu kaiken kokoisille verkkosivustoille tai blogeille.

Palvelumme tarjoaa mm. Helppokäyttöisen WordPress hallintapaneelin ja 1Gt (1000 Mt) tallennustilaa omaan yksityiseen käyttöön tai vaikkapa pienen yrityksen verkkosivujen käyttöön.

Sivujen luominen onnistuu ilmaiseksi yksinkertaisella rekisteröitymislomakkeella, jossa valitset itsellesi oman nettiblogi.fi osoitteen, käyttäjätunnuksen ja salasanan. Tämän jälkeen pääset jo kirjautumaan sisään omaan blogiisi ja julkaisemaan ensimmäisen kirjoituksesi.

NettiBlogin avulla voit myös luoda omat kotisivut. WordPress-alusta ei ole pelkästään blogialusta, vaan sillä voi myös luoda erittäin  helppokäyttöiset kotisivut.

Halusitpa sitten ilmaisen blogin tai vain helpot kotisivut, pääset luomaan ne seuraavasta linkistä ilmaiseksi!

 

(Artikkeli päivitetty viimeksi - 18.08.2019)

Kirjaudu sisään

Siirry työkalupalkkiin