Oman blogin luominen nettiblogi.fi palveluun

Blogin perustaminen on nyt vieläkin helpompaa kuin aikaisemmin
Onko sinulla intohimoa tai innostusta kirjoittaa jostain sinulle tärkeästä aiheesta, mutta et tiedä vielä mihin tai mitä alkaisit kirjoittamaan?

Oman blogin aloittaminen on monella usein mielessä, mutta joskus hienon blogin perustaminen vaatii usein tietoteknistä osaamista ja pääomaa.

Olemme ratkaisseet nämä ongelmat ja haluamme tarjota sinulle mahdollisimman helppokäyttöisen ja monipuolisen alustan, jossa voit aloittaa bloggaamisen ilmaiseksi. Käytämme maailman suosituinta blogialustaa WordPressiä, mutta olemme tehneet siihen parannuksia. Arvaa mikä tässä on vielä parasta? Blogin luominen ja sen käyttäminen on täysin ilmaista palvelussamme!

NettiBlogi.fi tarjoaa käyttöösi ilmaisen blogialustan, jonka ulkoasua voit muokata mieleiseksesi. Ainoa rajoitus ilmaisessa blogissa on blogisivun osoite, joka tulee muodossa: esimerkki.nettiblogi.fi. Lisäksi blogissasi löytyy muutama mainospaikka.

Pytsyt myös ohjaamaan oman verkkososoitteesi palveluumme. Täysin ilmaiseksi! Joten jos haluat muun kuin nettiblogi.fi osoitteen sivuillesi palvelussamme se on mahdollista! Lue lisää oman verkko-osoitteen liittämisestä palveluumme.

 

Aloita bloggaaminen jo tänään ja Luo oma blogisi klikkaamalla tästä!

 

Photo by Emma Matthews on Unsplash

Oman verkkotunnuksen liittäminen NettiBlogi.fi palveluun

Palveluumme voi nyt liittää oman verkkotunnuksen!
(”Emme myy palvelussamme verkkotunnuksia tällä hetkellä”)

Suosittelemme ostamaan verkkotunnuksesi ovh-hosting.fista taikka joskus lähiaikoina saapuvalta CloudFlaren omasta domainpalvelusta.

Voit lisätä oman verkkotunnuksen Ohjausnäkymän kautta kohdasta Työkalut -> Domain Mapping ja tämän jälkeen muokkaa verkkoosoitteesi DNS asetuksista CNAME tunnus ohjaamaan osoitteeseen

s1.server.nettiblogi.fi

ja kaikki ”pitäisi” tämän jälkeen toimia.

Tässä vielä esimerkki CloudFlaren CNAME tunnus miltä asetusten pitäisi näyttää.

(DNS muokkauksilla voi mennä jopa 48 tuntia. Yleisin aika on kuitenkin 5min – 2t)

Suosittelemme käyttämään Cloudflaren ilmaista palvelua josta saat verkkotunnukselle flexible ssl sertifikaatin että voit säilyttää https yhteyden sivuillasi palvelussamme.

Voit tarvittaessa saada apua sähköpostitse, Twitterissä taikka tukifoorumeiltamme.

(Artikkeli päivitetty viimeksi - 18.08.2019)
Photo by Hal Gatewood on Unsplash

Kirjaudu sisään

Siirry työkalupalkkiin