(03.06.2018 päivitetty)

Käyttäen "nettiblogi.fi" -palvelua (jäljempänä "me", "meitä", "meitä", "nettiblogi.fi", "https://www.nettiblogi.fi"), hyväksyt seuraavat ehdot. Jos et hyväksy näitä ehtoja, älä rekisteröidy ja/tai käytä "nettiblogi.fi" -palvelua. Voimme muuttaa näitä termejä milloin tahansa ja pyrimme parhaiten ilmoittamaan sinulle muutoksista. Joko ilmoittamalla sähköpostitse tai palvelumme kautta.

On kuitenkin suositeltavaa lukea nämä ehdot säännöllisesti, koska nettiblogi.fi-palvelun käyttö edellyttää, että hyväksyt nämä ehdot muodossa, jonka ne ovat päivitettyinä tai korjattuja.

Hyväksytte, ettet lähetä mitään loukkaavaa, vihamielistä, kauhistuttavaa tai muuta materiaalia, joka voi rikkoa sovellettavia lakeja maassasi tai maassa, jossa nettiblogi.fi-palvelin sijaitsee tai kansainvälisissä laeissa. Voimme tarvittaessa poistaa sisältöä välittömästi ja pysyvästi ja ottaa tarvittaessa yhteyttä Internet-palveluntarjoajaasi. Kaikkien käyttäjien IP-osoite tallennetaan näiden ehtojen noudattamisen valvomiseksi.

Hyväksyt myös, että "nettiblogi.fi" on oikeus poistaa, muokata, siirtää ja sulkea blogeja/sivuja tai käyttäjätunnuksia haluamallamme tavalla. Hyväksyt myös, että kaikki yllä olevat tiedot tallennetaan myös tietokantaan. Näitä tietoja ei koskaan luovuteta kolmannelle osapuolelle ilman suostumustasi, mutta "nettiblogi.fi" ei ole vastuussa mahdollisista tietoturvaloukkauksista kolmansille osapuolille aiheutuneista tietojen menetyksistä.

"nettiblogi.fi" on oikeus muuttaa käyttöehtoja. "nettiblogi.fi": lle ilmoitetaan olennaisista muutoksista ehtoihin ja ehtoihin omalla verkkosivustollaan ja / tai rekisteröityneillä asiakkaillaan sähköpostitse tai palvelulla. Muutokset tulevat voimaan ilmoitetussa ajassa. Käyttäessäsi edelleen palvelua ehtojen muuttamisen jälkeen, hyväksytte muutetut ehdot.

"nettiblogi.fi" pyrkii kehittämään Palvelua ja varmistamaan, että se on mahdollisimman tasainen. "nettiblogi.fi" on oikeus muuttaa tai poistaa sisältöä, rakennetta, palveluaikoja tai muita palvelun tai sen osien osia. "nettiblogi.fi" yrittää ilmoittaa asiasta hyvissä ajoin etukäteen, jos muutokset edellyttävät asiakkaan laitteiston tai ohjelmiston muuttamista tai muita asiakkaan toimia. Asiakas on omalla kustannuksellaan vastuussa laitteidensa ja ohjelmistonsa edellyttämistä muutoksista.

Emme ole vastuussa palvelun käyttäjien sisällöstä tai mitä ne voivat aiheuttaa sinulle.